Pseudo medewerker Kabinet President aangehouden; politie roept slachtoffers op

De politie van het ressort Munder heeft op maandag 8 mei de 46-jarige Deepak T. aangehouden. Deepak heeft een aantal mensen opgelicht. Hij heeft bedragen tussen SRD10.000 en Srd25.000 ontvangen van de mensen aan wie hij voorhield werkzaam te zijn bij het Kabinet van de President en dat hij in die hoedanigheid overheidswoningen voor hen kon regelen.
De politie roept personen die slachtoffer zijn geworden van deze oplichter op om contact op te nemen met de afdeling Fraude en Economische Delicten gevestigd in het politiebureau Geyersvlijt. De afdeling is bereikbaar op de telefoonnummers 455830 en 451313.
De politie wordt dagelijks geconfronteerd met aangiften van oplichting, waarbij personen die beweren bij het ministerie van ROGB of het Kabinet van de President werkzaam te zijn en een vorenstaande positie bekleden in de gelegenheid zouden zijn om mensen die in woningnood verkeren te kunnen helpen, met een woning of een bouwkavel. Er worden daarbij geldsbedragen gevraagd van de slachtoffers.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.