Dinesh kan niet afblijven van andermans goed.

De politie van Uitvlugt heeft op donderdag 26 juli de 39-jarige Dinesh R. aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Een benadeelde deed op woensdag 25 juli aangifte tegen Dinesh. Hij wordt ervan verdacht uit het voertuig van de benadeelde SRD. 80,- en twee I-phones te hebben weg genomen. Volgens verklaring van de aangever had hij zijn voertuig bij een Spuit inrichtingszaak voor werkzaamheden achter gelaten. Toen hij zijn voertuig ophaalde bleken de I-phones en het geldbedrag te zijn weg genomen.
De eigenaar hiermee geconfronteerd gaf aan, dat hij zijn helper Dinesh op een bepaald moment de opdracht had gegeven om het voertuig te verplaatsen. Opmerkelijk was dat Dinesh een ritje in dat voertuig had gemaakt om daarna nog enige tijd daarin te blijven zitten.
Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden duidelijk te zien dat Dinesh de enige persoon is geweest die in het voertuig gegaan was. Hij werd opgespoord en in beschonken toestand aangehouden.
Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld De buit is nog niet terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.