Drugssmokkelaar aangehouden door BID- Team

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft op dinsdag 1 oktober de 24-jarige Serfrans, T. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade.

Serfrans stond op vertrek naar Trinidad met als bestemming Bahamas. Tijdens controle werd in zijn handbagage pakjes cocaïne met een gewicht van 7.120 gram aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard dat hij de drugs kreeg van een man die hem U$ 4.500 dollar zou betalen. Echter had hij reeds U$ 2.000 ontvangen. Dit geld is ook op Serfrans aangetroffen en in beslag genomen. Verder verklaarde hij dat hij in het jaar 2018 in Parijs ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen werd aangehouden en voor 4½ maand in verzekering was gesteld.

Serfrans die niet heeft geleerd uit zijn fouten is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.