Levensberoving langs de Martin Luther Kingweg

De ontzielde lichamen van twee manspersonen zijn vanochtend woensdag 25 maart bij een krabben- en fruitverkoopstand, langs de Dr. Martin Luther Kingweg, aangetroffen. De mannen hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstands. Hun juiste personalia is vooralsnog niet bekend bij de politie.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding van het geval. De politie trof twee lijken ter plaatse aan. Een omstander liet de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man die in de Menckendamweg liep. Deze weg is niet ver van de verkoopstand verwijdert.

Toen de man door had dat de politie hem tegemoet reed rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich mee droeg, over een schutting een terrein opgooide.

Het gelukte de wetsdienaren om de man aan te houden en om de zak terug te vinden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De man is een oud bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen. De politie van latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De lijken zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Nadere berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.